Щука

Щука

Щука


Щука (Esox lucius L.) Сімейство щучих. В Україні мешкає в річках, озерах, водосховищах і ставках. Харчується рибою (поширений канібалізм), жабами, ракоподібними, дрібними гризунами і водною птицею.
Способи лову – спінінг і живцева вудка.
Як наживка використовується жива і мертва риба, жаби. Штучна приманка – всілякі блешні, воблери, девони, твістери, ріппери. Не рекомендується ловити з грудня по квітень. Промислова довжина – 40см.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.